OnePlus 8 krijgt ‘nieuwe’ camera-oplossing (renders)

Sexy
OnePlus 8 krijgt een aantal nieuwe features mee.

Insiders binnen OnePlus hebben wat interessante informatie vrijgegeven tegenover OnLeaks met betrekking tot de OnePlus 8. Ja, de OnePlus 7T Pro is nog niet eens uit en we zijn al aan het kwijlen over de aankomende variant, maar zo gaat dat nu eenmaal in de smartphone-industrie.

De OnePlus 8 zal een flink 6,5-inch scherm meekrijgen (via: CashKaro) met een ‘bijzonder’ gaat in de linker bovenhoek. Volgens lekken binnen OnePlus en de daaropvolgende renders van OnLeaks krijgt de OnePlus 8 namelijk een punch-hole camera in het scherm.

Tot dusver gebruikte OnePlus voornamelijk regendruppel-notches om de selfiecamera in het scherm te verwerken. Het zou voor het eerst zijn dat een OnePlus géén notch gebruikt. Althans, eerder had de voormalige flagship killer al een andere oplossing voor het notch-probleem: een pop-up camera in bijvoorbeeld de OnePlus 7 Pro.

De eerste mainstream punch-hole werd door Samsung geïntroduceerd met de Galaxy S10. Wat dat betreft is OnePlus zeker niet de eerste die deze oplossing toepast.

Hoe dan ook, de OnePlus 8 zou ook een andere OnePlus-primeur met zich meedragen: de eerste draadloos oplaadbare smartphone voor het Chinese merk. Dat beschreven we eerder als een van de nadelen van de OnePlus 7T. Wanneer de OnePlus 8 in de schappen zal liggen is nog niet bekend, maar laten we voorlopig nog even focussen op de 7T-serie, want die verdient ook zeker onze aandacht.

Nog geen reacties

  1. Eindelijk Wireless laden …
    Dan verder gaan met de camera setup die met de 7T al stukken beter is (was echt beneden 2019 peil), dan een dikke accu (minstens 5000Mah), flinke storage opties (512GB) en goede stereo speakers en ik doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *