OnePlus gaat samen met McLaren aan de slag

OnePlus gaat samen met McLaren aan de slag
De samenwerking tussen beide partijen is vandaag officieel aangekondigd.

Smartphonemaker OnePlus en het automerk McLaren hebben beiden één ding gemeen: snelheid. Dit element is het sleutelwoord van een nieuwe samenwerking tussen de twee. Door middel van een lanceringsevenement willen OnePlus en McLaren bekend gaan maken wat ze precies samen gaan doen. Het event heet toepasselijk ‘Salute to Speed’.

Het event zal plaatsvinden in het McLaren Technology Center. Het gaat om een langetermijnsamenwerking met technologie als uitgangspunt. Een tipje van de sluier geven beide bedrijven niet. Het is dus gissen wat de merken voor elkaar kunnen betekenen.

De kans is groot dat er een speciale editie van de nieuwe OnePlus 6T gaat komen. OnePlus kwam al eerder met een bijzondere Avengers-editie van de OnePlus 6. Daarvoor was er ook de OnePlus 5T Star Wars Edition.

McLaren is inmiddels geen onbekende naam in de wereld van technologie. Zo organiseerde de Britse autofabrikant eerder de World’s Fastest Gamer-competitie, waar men zoekende was naar een nieuwe simulatorcoureur binnen het F1-team van McLaren. Daarnaast werkt McLaren samen met techbedrijven als Dell en HTC.

UPDATE: het is officieel, klik verder voor alle info over de OnePlus 6t McLaren Edition.

2 reacties

  1. “Smartphonemaker OnePlus en het automerk McLaren hebben beiden één ding gemeen: snelheid.” misschien eens naar F1 kijken? Krijgen geen deuk in een pakje boter meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *