OnePlus lanceert vandaag twee nieuwe smartphones? [updated]

OnePlus: vandaag nieuwe producten?
OnePlus gaat vandaag nieuwe producten presenteren, maar gaat het inderdaad om de opvolgers van de OnePlus One?

Vermoedelijk wel, want er doen al langer geruchten de ronde over één of twee nieuwe toestellen van het Chinese merk. De OnePlus Two is de interessantste van de twee, want dit toestel zou naar verluidt voorzien worden van een een Qualcomm Snapdragon 810-processor, een 5,5-inch display, 4 GB werkgeheugen en een flinke accu. Kortom: als je een opvolger zoekt voor je OnePlus One, dan zit je goed met de OnePlus Two.

Het lijkt er helaas niet op dat de OnePlus Two net zo betaalbaar wordt als zijn voorganger. Om de prijsbewuste consument niet helemaal weg te jagen komt er ook een OnePlus One (of Two, dat klinkt wat ons betreft logischer) Lite. Dit toestel zou betere hardware krijgen dan de OnePlus One én een aantrekkelijke prijs krijgen.

We gaan er vanuit dat OnePlus er ook nu voor zal kiezen om de toestellen alleen beschikbaar te stellen voor mensen met een invite, aangezien zelfs de OnePlus One nog altijd in beperkte oplages verkocht wordt.

UPDATE: De onthulling is wat minder spannend dan we hoopten, want er komen vandaag geen nieuwe modellen. Het feit dat de OnePlus One voortaan zonder invite te koop is was voor het bedrijf namelijk de reden om weer flink uit te pakken op social media. Allemaal leuk en aardig, maar dat werd ook weleens tijd, toch? De OnePlus Two moet in het derde kwartaal van 2015 verschijnen en OnePlus belooft dat ze ook dit toestel tegen een scherpe prijs zullen aanbieden.

10 reacties

  1. Heb zelf een OPO en ik vind het een heerlijk toestel. Ik draai zelf de SlimSaber Rom met AK kernel. Na wat tweaken van de kernel heb ik een SOT van 8 uur of meer en draai nog steeds elke 3d game moeiteloos. Voor de prijs is dit toestel echt onverslaanbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *