OnePlus schept duidelijkheid over (hakkelige) Android 10-uitrol

Nog even wachten voor OP5
De releasewindows voor Android 10 voor OnePlus 5, 6 en 7.

Na de release van Android 10 waren we aangenaam verrast dat prijsvechter OnePlus razendsnel het nieuwste besturingssysteem naar de OnePlus 7-serie bracht. Dat is daarentegen alweer 3 weken geleden en nog steeds hebben sommige OnePlus 7-gebruikers het nieuwste besturingssysteem nog niet. OnePlus laat nu in een blogpost weten wat precies de prognose is voor de introductie van het besturingssysteem voor zowel de OnePlus 7-serie als wat oudere smartphones.

Hoewel we nog steeds geen verklaring hebben over waarom het zo lang duurt om de OnePlus 7 met Android 10 (met OxygenOS-schil) te verrijken, krijgen we wel duidelijkheid over het releaseschema van Android’s nieuwste versie voor de OnePlus 6- en 5-serie.

De beta voor Android 10 voor de OnePlus 6 en 6T begint deze maand, met de officiële lancering van de software in november van dit jaar. OnePlus 5-eigenaren moeten nog behoorlijk lang wachten, want de 5-serie ontvangt geen beta-tests meer, met de officiële release van de software in het tweede kwartaal van 2020; nog ongeveer een half jaar wachten dus.

Lees ook: OnePlus trakteert oudere phones op nieuwe features

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *