OnePlus TV: nieuwe informatie opgedoken

Auteur: , Geen reacties
OnePlus TV: nieuwe informatie opgedoken

Wat kunnen we verwachten?

Zoals je wellicht weet werkt OnePlus aan een eigen slimme televisie. Het Chinese techbedrijf kennen we voornamelijk van de smartphones die ze maken, maar OnePlus wil zijn zaken gaan uitbreiden. Onder andere met zo’n eigen TV.

Over de tv zelf is nog niet zo verschrikkelijk veel bekend. Er is nu naar aanleiding van een bericht van All About Phones wel meer informatie naar buiten gekomen. Zo krijgt de OnePlus TV een eigen Bluetooth afstandsbediening. Dat blijkt uit info op de site van Bluetooth SIG.

Dat een televisie met een afstandsbediening komt is geen wereldnieuws. Sterker nog, wat is een tv zonder afstandsbediening? In dit geval is het echter nieuws dat deze afstandsbediening werkt middels Bluetooth. Dit betekent dat het ding vermoedelijk ook in verbinding kan komen met smartphones en andere Bluetooth-apparaten. Ook zou Bluetooth kunnen gebruikt worden voor AI-toepassingen.

Wanneer we de OnePlus TV mogen verwachten is nog niet bekend. Wellicht dat het techbedrijf spoedig met meer informatie gaat komen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).