Ook Hi stopt met toestellease en focust meer op 4G

Hi abonnementen
Op 2 september aanstaande lanceert Hi nieuwe abonnementen die twee veel gehoorde problemen oplossen: geen toestellease meer en grote databundels. De abonnementen zijn standaard uitgerust met 4G en in alle abonnementen zit veel data. Hi vind het namelijk belangrijk dat klanten een optimale mobiele internetervaring hebben.

KPN schafte eerder dit jaar al het gehate systeem van toestellease af en dochter Hi volgt nu ook eindelijk. Daarnaast kan je bij de nieuwe abonnementen van Hi nooit meer teveel data gebruiken. Als je over je bundel heengaat wordt je snelheid verlaagd tot 64 Kb/s. Zo kun je toch nog WhatsAppen.

Er zijn vier verschillende databundels: Hi Medium 4G, Hi Large 4G en Hi Eindeloos 4G en die kan je zelf combineren met een hoeveelheid belminuten. Zo zit je tenminste niet direct vast aan veel belminuten als je een grote databundel wil. Het vierde abonnement is het 4G-loze Hi Start met 500 MB, voor jongeren die minder internetten. Alle details kan je lezen op hi.nl/nieuweabonnementen

Nog geen reacties

 1. “Er zijn vier verrschillende databundels: Hi Medium 4G, Hi Large 4G en Hi Eindeloos 4G en die kan je zelf combineren met een hoeveelheid belminuten.”

  En de vierde bundel? Die is namelijk 500mb en heeft geen 4G.

  Scherp blijven heren van apparata.

 2. Een mobile-telefoon is toch om te bellen en eventueel om mee te smsen, daar heb ik geen databundel voor nodig.
  Voor de enkele keer dat ik internet (het zit er nu eenmaal op en het is af en toe handig, om iets op te zoeken) dan heb ik weinig (max. 150mb’s per maand) mb’s nodig.
  Maar, als ik op steeds meer plekken wifi kan gebruiken, dan is een databundel bijna helemaal overbodig.
  Een vijfde abo zou dan nog minder kunnen kosten, omdat die alleen maar telefonieverkeer hoeft te compenseren.
  Ik ga Hi hierover maar even informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *