Ook Utrecht krijgt een Apple Store?

Apple Storen Fresenburch in Utrecht
Er lijkt geen einde te komen aan de invasie van Apple in Nederland. Na Amsterdam, Den Haag en Haarlem krijgt ook Utrecht zijn eigen Apple Store.

Een oplettende fanboy zag bij het pand aan de Oudegracht 113 een zwart schot dat was voorzien van het bekende logo. Voorheen was in rijksmonument Fresenburch een vestiging van Free Record Shop te vinden, maar nu lijkt het er dus op dat Apple het pand gaat betrekken.

In Amsterdam bevind zich de grootste Apple Store ter wereld als het gaat om het aantal uitgestalde producten. Deze vestiging heeft ook de langste Genius Bar ter wereld. Daarnaast is Apple momenteel bezig met het voorbereiden van winkels in Haarlem en Den Haag.

Nog een leuk weetje over de nieuwe locatie in Utrecht: de Engelse koning George II logeerde meermaals in Fresenburch. Het is dus een Apple Store met een koninklijk tintje. (via: onemorething.nl)

UPDATE: volgens iphoneclub is het een hoax. Het logo ziet er erg amateuristisch uit en diverse mensen melden dat er een winkel van Abercrombie & Fitch op de betreffende locatie geopend zal worden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *