OORLOG: Microsoft dist iPad Mini in nieuwe reclame [video]

OORLOG: Microsoft dist iPad Mini in nieuwe reclame
De strategie van Microsoft is inmiddels wel duidelijk. Met humoristisch ingestoken video’s de Grote Concurrent onderuit pogen te halen. Een soort flamewar op bestuurlijk niveau.

Microsoft en tablets gaat momenteel niet al te lekker samen. Verkopen van de Surface en Surface RT blijven achter, dat weten we, maar laten we niet vergeten dat er meer tablets zijn die op Windows draaien. Zoals de 8-inch Acer Iconia W3.

In de nu volgende video horen we spraakbesturing Siri een gesprek aanknopen met de Acer, die de game Halo draait, bewerkingen in Outlook uitvoert en even losgaat met Microsoft Word. Want laten we eerlijk wezen, dat gaat nu eenmaal gewoon goed op een Windows-tablet. Evenals multitasken, een onderwerp uit een eerdere disvideo van Microsoft.

Microsoft lijkt hier dus terecht een aantal pluspunten op te sommen, om over het prijsverschil tussen de iPad en Acer nog maar te zwijgen. Maar WTF, waarom wordt de Acer Iconia W3 hiervoor gekozen? Deze tablet wordt in haast iedere review tot de laatste millimeter afgebrand vanwege het belabberde zuigscherm.

Hoe dan ook, Microsoft heeft weer iets om Apple mee uit te lachen, al denken we niet dat Tim Cook hier wakker van zal liggen.
[gv data=”-J09HaPkExA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Het is best erg dat Windows hier reclame voor moet maken. De Apple-propaganda en indoctrinatie heeft goed gewerkt. Het lijkt mij toch eigenlijk dat toch elke simpele ziel in kan zien dat zo’n Ipad vrijwel niks kan en dat het nieuwe Windows 8 toch best goed en doordacht is. Eindelijk een tablet die ook echt PC-functionaliteiten heeft. Mocht je straks een Windows Phone, Tablet en PC hebben werkt alles gewoon precies hetzelfde… Makkelijker kan niet. Nu nog even wachten tot de beschikbare Apps gaan groeien want dat is nog wel een minpuntje t.o.v Android en Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *