Op welk platform is de nieuwe Wolfenstein het mooist?

Wolfenstein: The New Order
In Wolfenstein: The New Order neem jij het op tegen de Nazi’s, die de Tweede Wereldoorlog in 1960 alsnog gewonnen blijken te hebben. Op welk platform levert die strijd de mooiste plaatjes op?

De graphics zijn misschien niet doorslaggevend voor het plezier dat je aan een game kunt beleven, ze spelen zeker een belangrijke rol. Er is namelijk geen betere manier om een geweldige eerste indruk achter te laten of een gebrekkige gameplay (een beetje) te verdoezelen.

De nieuwe Wolfenstein verscheen afgelopen week voor de PC, Playstation 4 en de Xbox One en ziet er op alle platformen bijzonder goed uit. De heren van Gamespot zetten de drie versies naast elkaar, zodat je voor jezelf kunt bepalen welke versie in jouw ogen de mooiste is.

[gv data=”IL5dfOaIcMY”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Klinkt gek, maar dit soort vergelijkingen zijn compleet zinloos. De verschillen zie je pas als je -zoals in dit filmpje- de consoles tegelijk en naast elkaar afspeelt. Niemand doet dit IRL.

    Ik denk dat de verschillen beter te vergelijken zijn als je de kille statistieken naast elkaar zet, dus de minimum, maximale en gemiddelde frame rate voor gelijke scenes. Daarnaast is het denk ik vooral een gevoelskwestie. “Mooier” of “beter” zijn veelal subjectieve beoordelingen als het gaat om beeldkwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *