Opeens is er een nieuw Kendrick Lamar-album te streamen

Kendrick Lamar
De Amerikaanse rapper Kendrick Lamar heeft vandaag vanuit het niets een nieuw album op Spotify, Tidal en Apple Music geplaatst.

Untitled Unmastered heet het, maar het klinkt niet alsof het niet gemasterd is. Zelf noemt hij het een ‘project’ en niet een album. Maar wat zegt dat tegenwoordig nog, mixtape, album, gratis download, EP. In ieder geval is dit zijn eerste ‘album’ sinds To Pimp a Butterfly, maar de tracks zouden juist in de jaren voor dit album zijn opgenomen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de surprise release tot stand is gekomen. Eerder op de dag lekte Spotify al dan niet per ongeluk informatie over het album. Het zou kunnen dat daarop het besluit werd genomen om de boel dan maar online te gooien.

Luister het album nu op een van de genoemde streamingdiensten. Bekijk de video van King Kunta (de moeite waard) hieronder:

[gv data=”hRK7PVJFbS8″][/gv]

10 reacties

 1. Omdat het er net een paar uur is en omdat het beschikbaar is via streamingdiensten, waar wij uitgebreid over berichten.

  • @vanderlinindustries:

   Misschien moet je een musicblog beginnen en daar zulke dingen posten.

   Zover ik weet gaat dit over hard-software. En er is genoeg over te schrijven.

    • @vanderlinindustries: Als dit het niveau van jullie tech-blog is, een blogpost over een over andere onbekende Amerikaanse rapper die een nieuw album uitbrengt dan ga ik liever gebruik maken van het iksladezewebsitevoortaanmaarover-filter. Wat een lachwekkend niveau…

    • @vanderlinindustries:

     Wow wat een reactie tegenover je lezers. Ik ben het helemaal eens met theracingelf.

     Dan sla ik jullie website ook maar voortaan over, want het niveau is wel erg laag.

     Als je ergens goed in bent, dan is het wel je lezers wegjagen.

     • @dragonforce: Laatste wat ik erover zeg: kijk, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tegelijkertijd is het gewoon zo dat niet iedereen dezelfde onderwerpen tof vindt. Gelukkig kan iedereen zelf kiezen wat hij wel of niet wil lezen, net zoals ik kan kiezen waar ik wel en niet over wil schrijven. Dit nieuws is in zoverre tech-gerelateerd dat het opvallend is dat nieuwe muziek zomaar onaangekondigd op alle streamingdiensten tegelijk terecht komt. Dat zegt iets over de manier waarop muziek/films etc. tegenwoordig worden uitgebracht.Dan kun je denken: interesseert me niet, maar ik zie gewoon niet zo waarom je er dan over moet klagen in plaats van iets anders uit te kiezen. De titel is tamelijk wysiwyg volgens mij. Klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *