Opgelet: Stranger Things S2 zal een stuk enger zijn

Stranger Things
Ideaal voor horrorfans!

Het duurt nog iets meer dan zes maanden en dan is het nieuwe seizoen van Stranger Things hier. Het eerste seizoen was behoorlijk mysterieus en af en toe waren daar een aantal schrikmomenten. Echt verschrikkelijk eng was de serie niet. Daar komt wellicht in het nieuwe seizoen verandering in.

In een interview met Emmy Magazine vertellen de acteurs dat seizoen twee meer horror zal bevatten in vergelijking met seizoen één. Daarnaast maken ze duidelijk dat het nieuwe seizoen zal inzoomen op de individuen. We zullen meer te weten komen over het leven en de achtergronden van Mike, Will en hun families.

Dit hebben de makers gedaan zodat de kijker een hechtere band opbouwt met de karakters uit de serie. Verwacht dus meer drama en meer horror in het tweede seizoen van Stranger Things. Het nieuwe seizoen zal exclusief op Netflix debuteren met Halloween, eind oktober 2017.

Meer Stranger Things? Check HIER wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen. Lees DAAR 6 dingen die je nog niet wist over Stranger Things.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *