Opnieuw problemen voor de Google Pixel

Google Pixel heeft 3 kleuren
Wat is er nu weer aan de hand met de smartphone?

Nog geen week geleden kon je hier lezen over een probleem met de Google Pixel. De volume zou niet op standje maximaal kunnen worden gezet, want dan gingen de speakers enorm kraken. Opnieuw krijgen we via het productforum van Google over een issue te horen.

De Pixel zou op willekeurige momenten vastlopen. Het gaat hier niet om onschuldige lag, maar om een groot probleem. De smartphone van de zoekgigant functioneert namelijk minutenlang niet. Het is niet bekend hoeveel mensen precies kampen met dit probleem. Er zijn wel tientallen reply’s in het draadje van Pixel-bezitters die met dezelfde klachten zitten.

Google is inmiddels op de hoogte van het issue en zegt te werken aan een oplossing. Het lijkt hier te gaan om een software-probleem dat de zoekgigant via een update kan fixen. Het vastloop-probleem komt zowel op de Pixel als op de Pixel XL voor.

Nog geen reacties

  1. Voor mij andermaal een reden om me te beperken tot de aanschaf van Chinaphones van hooguit 300 euro. Dan voel je je toch minder bij de ballen gepakt als je drie tot vier keer zo veel aan een telefoon hebt uitgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *