nieuwste OPPO telefoon kopen

OPPO kondigt 4 nieuwe smartphones aan

oppo smartphones

Op één dag vier nieuwe toestellen. Dit zijn de 4 nieuwe smartphones die OPPO heeft aangekondigd.

Ze luisteren naar de namen A94 5G, A74 5G, A54 5G en A74 4G. Daarmee hebben de smartphones gemeen dat ze zich allemaal in de A-Serie van OPPO bevinden. Dat betekent midrange smartphones met een scherpe prijs. Het merk zegt er zelf het volgende over:

De vier nieuwe toestellen binnen de A-serie zijn vooral bedoeld om de prijsbewuste gebruiker aan te spreken die een uitstekende balans zoekt tussen hoogwaardige innovaties en een premium design. Alle toestellen bieden een breed scala aan de nieuwste technologieën die ontworpen zijn om het dagelijkse leven van onze gebruikers te verbeteren

Harrison Chen, General Manager OPPO Benelux AED

OPPO omschrijft de A94 5G als een echte eye catcher, terwijl bij de A54 5G het gebruiksgemak centraal staat. De A74 4G is daarentegen gefocust op gamers. Alle nieuwe smartphones zijn vanaf vandaag te bestellen. De toestellen gaan het onder andere opnemen tegen de geliefde Galaxy A-serie van Samsung.

Nieuwe OPPO smartphones

De vier nieuwe smartphones zijn per direct verkrijgbaar. Onder andere via de OPPO e-store, Bol.com, Belsimpel, Coolblue, KPN, Mobiel.nl, MediaMarkt, T-Mobile, Tele2, Ben en Vodafone. Check hieronder de beschikbare modellen en prijzen.

  • A94 5G met 8 GB RAM + 128 GB ROM. Kleuren Fluid Black en Cosmo Blue, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 369 euro.
  • A74 5G met 6 GB RAM en 128 GB ROM. Kleuren Fluid Black en Space Silver, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 319 euro.
  • A54 5G met 4 GB RAM en 64 GB ROM. Kleuren Fluid Black en Fantastic Purple, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 269 euro.
  • A74 4G met 6 GB RAM en 128 GB ROM. Kleuren Prism Black en Midnight Blue, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *