Oproep om Bitcoins te kopen van bekende miljardair

Oproep om Bitcoins te kopen van bekende miljardair

Oproep om Bitcoins te kopen van bekende miljardair

Er zullen mensen zijn die woorden van bekende mensen zeer serieus nemen. Bijvoorbeeld een oproep om Bitcoins te kopen.

Als je favoriete beroemdheid iets doet, dan doe je dat ook. Misschien denk jij daar zelf anders over, maar er zijn genoeg mensen die zo redeneren. Als je buurman roept om Bitcoins te kopen haal jij je schouders op. Maar een bekende miljardair is weer een ander verhaal.

In de Verenigde Staten hebben ze Warren Buffet. In Mexico hebben ze Ricardo Salinas Pliego. Deze man behoort tot de rijkste mensen van Mexico. En als iemand van dit formaat een oproep doet, dan kun je ervan uitgaan dat de mensen luisteren.

In zijn nieuwjaarswensen roept de Mexicaan op om Bitcoins te kopen als investering. Die oproep doet Pliego op Twitter. Het is niet heel gek dat hij deze woorden uitspreekt. De miljardair staat bekend als een groot fan van Bitcoin. En als je zijn biografie op Twitter leest begrijp je ook meteen dat dit niet uit de lucht komt vallen.

De miljardair heeft bijna 960.000 volgers op Twitter. Indirect heeft hij er natuurlijk baat bij als de populariteit van Bitcoin en dus de waarde toeneemt. Hij heeft ze zelf immers ook. Een gevalletje wij van WC-eend dus. Trek dan ook altijd je eigen conclusies en koop zeker geen aandelen, cryptocurrency, fondsen of wat dan ook omdat iemand dat op Twitter zegt. Ook al is het een miljardair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *