‘Opvolger iPhone X krijgt een grotere batterij’

iPhone X
Zou het?

Wie heel de dag in de weer is met zijn of haar iPhone ontkomt er niet aan. Ik heb het over tussentijds laden. Zeker bij het bekijken van video’s of het spelen van games zuigt de iPhone de juice uit de batterij.

Bij iedere aankondiging zie je terug dat men hoopt op een verbeterde batterij. Meestal geeft Apple hier geen gehoor aan. Tim Cook zegt op het podium wel verbeteringen te hebben doorgevoerd, maar daar blijft het bij.

Een bericht van ETNews duidt erop dat de opvolger van de iPhone X wél een betere batterij gaat krijgen. De huidige iPhone X heeft twee L-vormige batterijen die het toestel van energie voorzien. In het bericht komt naar voren dat Apple wederom voor een L-vorm gaat kiezen, maar nu één grote batterij gaat ontwerpen. Dit zou moeten resulteren in een betere batterijduur.

Het is afwachten wat Apple daadwerkelijk gaat doen. Het techbedrijf moet van goede huize komen om te leren van de fouten van de iPhone X. Het is technisch een puike smartphone, maar weet de harten van veel consumenten niet te veroveren.

3 reacties

  1. Ik moet zeggen dat ik zeer positief verrast ben door het apparaat, (wellicht ook door alle negatieve berichten her en der), de batterij gaat velen malen langer mee dan mijn 6S en het mooiste is nog dat facial gebeuren, dit heeft het homebutton/fingerprint gebeuren echt primitief gemaakt. Maar goed, dat zijn mijn ervaringen, ik vindt het iig een briljant apparaat.

  2. Ik heb ‘m en de batterij zou inderdaad wat langer mee mogen. Maar ik moet ook zeggen dat bepaalde apps en instellingen een volle batterij drastisch omlaag haalt. Facebook app gebruikt dagelijks 30% batterij –op de achtergrond–. Die is er nu af en ik merk direct verschil.

    • @jamesbond007: idd … gewoon een link naar de mobiele facebook site op je acherm voorkomt een berg aan batterij issues …

      Veel mensen halen brak geprogrameerde apps en iphone battery life nogal door elkaar. Blijkt bijvoorbeeld dat de youtube app jaren de batterij drastisch leeghaalde ….. zonder dat ie in gebruik was. Pokemon zelfde verhaal. Zie een combinatie voor je van jeugd met facebook / youtube / pokemon op de mobiel en de batterij is zo leeg. En natuurlijk roepen dat het dan de iphone is. Geld trouwens ook voor andere merken.

      Mijn iphone 7 moest ik savonds bijladen …. iphone x bij naar bed gaan nog zeker 30% over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *