Oude Xbox 360’s hebben moeite met GTA V

Xbox 360 GTA V vastloper
Mensen met een oudere Xbox 360 (2006-2008) klagen over het feit dat hun console na een halfuur Grand Theft Auto V spelen vastloopt. Ontwikkelaar Rockstar is bekend met het probleem en biedt een, tijdelijke, oplossing.

Op diverse fora klagen bezitters van een oudere Xbox 360 dat na ongeveer een half uur GTA spelen de boel crasht. Sommige mensen denken dat het komt door de beperkte opslagcapaciteit van 20GB, maar mensen die een grotere harde schijf gemonteerd hebben in hun oudere Xbox 360 melden hetzelfde probleem.

Ontwikkelaar Rockstar schijnt op de hoogte te zijn en te kijken hoe deze problemen opgelost kunnen worden. Xbox Live Support heeft laten weten dat mensen die last hebben van dit probleem onderstaande stappen moeten doorlope:

1. Delete all GTA V game data.
2. Clear system cache three times.
3. Delete marketplace data from storage system items.
4. Unplug console for three minutes.
5. Install disc 1.
6. Power off, do not insert disc 2.
7. Restart.
8. Install disc 2.
9. Play.

Dat schijnt bij sommige mensen de problemen te verhelpen, maar er zijn ook mensen die hierna nog steeds problemen hebben. (via: kotaku.com)

Nog geen reacties

  1. tot nu toe houd mijn 40gb fat ps3 het nog prima vol, ik had mijn twijfels, maar je kan een ps3 een beetje opfrissen door de database en het filesystem op te frissen, check hier onder hoe dat moet:

    https://forums.station.sony.com/dcuo/index.php?threads/restore-your-ps3-file-system-and-database-helps-maintain-ps3-stability.101417/

    Het werkt als de brandweer, en mijn console was velen malen sneller dan er voor. Ik had veel framedrops en haperingen, nu vrijwel niet meer.

  2. Ik heb mijn Xbox nu toch al minstens 6 of 7 jaar, af een toe probeert ie me te trollen met een RROD, maar na een paar keer aan- en uitzetten draait ie weer als een zon. Sta ervan te kijken dat GTA V zo goed draait op de oude meuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *