Over en uit voor de Samsung Galaxy Note 7

Over en uit met de Samsung Galaxy Note 7
Het is klaar. Samsung stopt echt helemaal met de Galaxy Note 7.

Het kon eigenlijk niet uitblijven, maar nu is het definitief. Samsung trekt de stekker helemaal uit Galaxy Note 7. Daarmee komt er een einde aan twee maanden ellende.
De website Mobielkopen.net heeft een mooie infographic gemaakt. Die delen we graag met je.

Het debacle van de Samsung Galaxy Note

Waarom de Galaxy Note-toestellen ontploffen is nog steeds niet duidelijk. De batterij is de meest waarschijnlijke boosdoener. Samsung riep de Note 7 begin september al terug en bood aan om eerder verkochte exemplaren van de telefoon om te ruilen. Ook de omgeruilde exemplaren bleken gevoelig voor de problemen. De Note 7 had deze week in Nederland moeten uitkomen.

De schade is immens voor Samsung. Sowieso heeft de reputatie van het merk een enorme deuk gekregen. De grappen over ontploffende toestellen zijn niet van de lucht. Daarnaast kost het Samsung ook een enorme berg geld. Naar schatting kost het de Koreaanse fabrikant 15 miljard dollar.

Maandag werd al bekend dat Samsung voorlopig stopte met de productie van de Galaxy Note. Toen was al duidelijk dat Samsung echt een groot probleem had.

2 reacties

  1. Abo van m’n note 4 loopt in februari af, was van plan dan een Note 7 te nemen en de note 4 krijgt mijn vriendin. Even kijken wat in februari de stand van zaken is wat betreft de Note serie. Anders blijf ik de note 4 gebruiken. Heerlijke toestel met (bijna) maandelijks gewoon (beveiliging) updates.

  2. In de Rotterdamse pop-up store even met de Note 7 kunnen spelen eind Augustus. Erg mooi toestel (dat scherm. Whow) en het is daarom toch wel jammer dat hij niet meer komt.

    Samsung moet nu zijn verlies pakken en tijdens de introductie van de S8 ook een Note 8 aankondigen en daarmee de competitie helemaal het water uit blazen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *