Patent: eindelijk slapen aan boord van een vliegtuig

Zo kun je eindelijk slapen aan boord van een vliegtuig
Je herkent het vast wel: je probeert te slapen tijdens een lange vlucht, maar eindigt telkens op de schouder van je buurman of buurvrouw. Is dat binnenkort verleden tijd?

Wel als het een Boeing ligt, want de vliegtuigbouwer heeft patent aangevraagd op een sleep support system. Dat systeem moet ervoor zorgen dat je eindelijk op een normale manier wat slaap kunt pakken in je vliegtuigstoel. Het systeem bevindt zich onder je stoel en is snel uitklapbaar, zodat je eindelijk een plek hebt om je hoofd op te laten rusten.

Zo kun je eindelijk slapen aan boord van een vliegtuig

We gaan ervan uit dat het sleep support system er inderdaad voor zorgt dat je makkelijker kunt slapen in een vliegtuig, maar er moeten nog wel wat kanttekeningen bij het idee geplaatst worden. Zo moeten wij er niet aan denken dat je een hoofdsteun krijgt die een vlucht eerder nog misbruikt is door een dikke, kwijlende man.

Daarnaast heb je natuurlijk de nodige ruimte nodig om meer dan honderd van deze systemen mee te nemen aan boord. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik zou dat kleine beetje beenruimte niet op willen geven voor een klein beetje extra slaapcomfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *