Pebble smartwatch doet het goed en krijgt update

Pebble Smartwatch update
Het resultaat van de beste Kickstarter-campagne ooit blijkt een hit, en het wordt alleen maar interessanter nu de smartwatch een update heeft gekregen.

Pebble wist met een Kickstarter-campagne een indrukwekkende 10 miljoen dollar binnen te halen. Inmiddels is het ‘slimme’ horloge al enige tijd op de markt en weet het door zijn eenvoudige gebruik (vier fysieke knoppen) en normale uitstraling grote populariteit te winnen. Genoeg reden voor de ontwikkelaar om het horloge een belangrijke update te geven.

Met deze update wordt het mogelijk om alle notificaties (Facebook, Twitter, WhatsApp, Google Maps, etc.) van het Berichtencentrum in iOS 7 te ontvangen op je Pebble. Maar misschien nog wel belangrijker: het bedrijf kondigde hun software development kit (SDK) 2.0 aan. Deze maakt het voor ontwikkelaars van Pebble-apps mogelijk om gebruik te kunnen maken van Javascript, Accelerometer, Data Logging en Persistent Storage.

Hierdoor zal de smartwatch komende tijd veel functioneler gaan worden. Ontwikkelaars van grote apps, denk aan Foursquare, GoPro en Yelp, hebben namelijk al aangegeven om applicaties voor de Pebble smartwatch te willen ontwikkelen. Momenteel zijn er al zo’n 2200 apps beschikbaar voor het horloge.

De Pebble smartwatch is hier voor 150 dollar te bestellen in verschillende kleuren. Oh, en lees hier welke smartwatches er momenteel nog meer op de markt zijn.

[gv data=”J7S08e010Eg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *