Philips leert domme tv’s nieuwe truukjes met smart box

Klein kastje doet grootse daden
Smart TVs zijn best leuk als je met weinig gedoe en kabels toch een beetje internet wil meesnoepen op je televisie. Maaar om nou je nog perfect werkende tv te vervangen omdat je plotsklaps besloten hebt om YouTube te willen is ook weer zo wat. Daar heeft Philips nu wat op.

Eindhoven’s finest heeft de Home Media Player HMP7100 uitgebracht; een nogal futuristisch uitziend doosje wat in principe een Smart TV zonder beeldscherm is. Je sluit het dingetje via HDMI aan op je televisie, en dan kan je via Wifi het internet op, apps gebruiken en kattenfilmpjes kijken.

Via de USB-poort kan je een externe harde schijf aansluiten om daar media vanaf te spelen. Ook kan je via de SimplyShare app voor iOS en Android media van je mobieltje op het scherm toveren.

Een leuke bonus voor mensen met een goede versterker is de digitale audiopoort op het kastje. Hiermee kan je full surround sound uit het ding slepen, en dus met je bass de buren wegblazen. Niet alle tv’s hebben zo’n poort, dus het feit dat deze toverdoos het wel biedt is leuk meegenomen.

Voor al dit moois betaal je 129 euro volgens Philips. En hoewel dat het ding niet in impulsaankoop-gebied duwt, is het wel een wat goedkoper dan je hele televisie vervangen.

[lg_folder folder=”Philips/Home_Media_Player_HMP7100/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *