Planet of The Apps is een nieuwe tv-serie van Apple

Planet of the Apps
Ga jij het kijken?

Begin dit jaar werd bekend dat Apple er belangen bij heeft om eigen series te gaan produceren. Er doken verhalen op over Dr Dre die een hoofdrol zou krijgen voor een tv-serie dat te maken zou hebben met Apple Music en nu hebben we dit. Het heet Planet of The Apps en Apple zoekt ontwikkelaars voor het programma.

In het tv-programma gaan ontwikkelaars in samenwerking met Apple op zoek naar de volgende ‘baanbrekende’ app. Op welke manier deze serie zal worden ingevuld is nog niet bekend. Het draait in elk geval om apps, de ontwikkeling hiervan en de ontwikkelaars achter deze mobiele programma’s. Niet de gemiddelde entertainmentshow voor het grote publiek dus.

Via een speciale website zoekt de Amerikaanse techgigant ontwikkelaars die willen meewerken aan het programma. Het is vanaf vandaag mogelijk om je op te geven. Tot en met vrijdag 26 augustus blijft Apple aanmeldingen accepteren. Ontwikkelaars krijgen tot 21 oktober de tijd om een beta versie van een applicatie te ontwikkelen.

De opnames van de tv-serie start dit najaar in Los Angeles. Onder andere will.i.am en Ben Silverman zijn onderdeel van het productieteam van Planet of The Apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *