Plastic broertje van de HTC One duikt op

HTC Zara gelekt
Het lijkt erop dat HTC elke kans aangrijpt om het succes van de One uit te melken. Naast mini en maxi varianten van de One komt er ook een plastic kunststof variant.

Deze Zara combineert de looks van een One met de specs van een midrange Desire telefoon. Als we tenminste de gelekte informatie van @evleaks mogen geloven. De telefoon draait op een dual core 1.2GHz processor en heeft een 4.5 inch scherm. Er is 1GB RAM aanwezig en aan intern geheugen is 8GB beschikbaar.

Deze telefoon zou draaien op Android 4.3 en Sense 5.5 hebben. De accu heeft naar verluidt een capaciteit van 2100mAh.

Of deze telefoon ook in Nederland/Europa verkocht gaat worden is op dit moment nog niet bekend.

Nog geen reacties

  1. HTC probeert duidelijk de samsung strategie toe te passen. één top model, meerdere mid & low end varianten die allemaal op elkaar lijken. Waarschijnlijk best een goed verdien model, ik vind het alleen niet bij HTC passen.

  2. Ik vind het 1) jammer dat HTC het zo slecht doet. Ik was best tevreden over de mijne, tot ‘ie besloot uit mijn kromme pikkels te vallen en face down te landen. Maar misschien was het ook wel mijn fout. 2) Vind ik het opmerkelijk hoe weinig er gereageerd wordt op apparata, toch in in vergelijk met autoslof, waar veel meer naar het klavier wordt gegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *