PlayStation 4 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

PlayStation 4 lancering in Nederland
Afgelopen nacht, om klokslag twaalf uur, werd de PlayStation 4 dan eindelijk uitgeleverd in Nederland. Maar helaas, nu naar de winkel rennen om er eentje te halen heeft waarschijnlijk weinig zin.

Vanaf vandaag wordt de eerste lading PS4’s uitgeleverd in Nederland, maar alleen mensen die zo verstandig waren om direct in augustus een exemplaar te bestellen zullen waarschijnlijk een PS4 kunnen bemachtigen.

Er zijn ook enkele exemplaren beschikbaar voor de losse verkoop, maar dat zal niet genoeg zijn om aan de enorme vraag te voldoen. Een tweede lading PS4’s wordt pas eind december / begin januari verwacht. Als je nu dus naast de eerste lading heb gegrepen dan moet je even geduld hebben. Of je geluk beproeven op plekken als Marktplaats.

Sony heeft uit voorzorg enkele functies van het PlayStation Network uitgeschakeld om te zorgen dat het netwerk stabiel blijft tijdens de lancering in Europa. Over enkele dagen moeten deze functies gewoon weer beschikbaar zijn. Wil je nog meer weten over de PlayStation 4? Lees dan vooral onze top 10 met belangrijke weetjes even.

Fotocredit: in de rij bij Game Mania Zoetermeer, via @Vincentgdevlugt

[lg_folder folder=”Sony/PlayStation_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

12 reacties

    • @dotternetta: De bijstandstrekker moet zijn dag ook doorkomen hey, een PS4 is dan een mooie afleiding πŸ˜‰

      Ontopic: wat een gekte, ik wacht wel een jaartje op de eerste prijsverlaging, bijkomend voordeel is dat dan ook de aanloop/ kinderziektes veelal verholpen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *