Playstation 4’s vliegen als warme broodjes over de toonbank

PS4 logo
Ondanks wat we eerder melden over PS4’s die dood uit de doos komen, verkoopt de nieuwe console als een malle. Binnen 24 uur zijn er al meer dan 1 miljoen van verkocht in de Verenigde Staten en Canada.

Vandaag kondigde Sony aan dat er meer dan 1 miljoen van verkocht zijn tijdens de eerste 24 uur na de launch. Dit is opmerkelijk, zeker gezien het beperkt aantal landen waarin de console initieel uit is gekomen. Dat belooft wat als de PS4 op 29 november in Europa en Azië uit komt!

Het vorige record voor het aantal verkochte consoles in 24 uur lag in de handen van de PS2’s release in Japan, en daar is de PS4 overheen gewalst. Met een grotere release nog voor het einde van november zal het ons benieuwen of het aantal verkopen van de console die van de Nintendo Wii U (3.91 miljoen units) kan inhalen voor het einde van het jaar.

Straks zal de console van Sony wel concurrentie ondervinden van de Xbox One wanneer deze op 22 november in Europa uit komt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de titanenstrijd tussen deze 2 grootmachten op de consolemarkt.

8 reacties

    • @azenomei: over een jaartje kost de PS4 349 euro en 399 als bundel met camera en de Xbox one 449 euro, of de prijs blijft het zelfde en ze worden volgende kerst gebundeld met een A+ game. (dat is mijn verwachting)

      • @MrSkyline:
        Alleen maar problemen lees ik op internet met de 1e release PS4’s. ‘T is dat ik geen geld er voor over heb nu wat me tegenhoud om ‘m bij de release te halen, maar ben wel blij dat ik mezelf idd op die wijze geld bespaar over een jaartje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *