PlayStation Classic nu te koop voor dumpprijzen

Auteur: , 1 Reactie
PlayStation Classic nu te koop voor dumpprijzen

Toch niet het succes waar Sony zo op gehoopt had.

Met de lancering van de PlayStation Classic kreeg de console een adviesprijs van 99 euro. Een prijs die voor velen te hoog was. Blijkbaar zegen Sony en retailers dit terug in de verkoopcijfers, want een prijsverlaging kwam ongekend snel.

Al na een maand doken er nieuwe exemplaren op met een bijna gehalveerde prijs. Opeens kon de retro console voor 55 of 60 euro gekocht worden. Een prijs die bij de meeste Nederlandse aanbieders nog steeds aangehouden wordt. Zo koop je een PlayStation Classic momenteel bij Bol.com voor 51 euro.

Internationaal zijn er echter nog veel grotere prijsstunts te vinden. Zo verkopen Best Buy en Amazon het apparaat voor 25 dollar. Dat is een daling van 75 procent op de adviesverkoopprijs. Een bizarre ontwikkeling. De PlayStation Classic is immers nog geen jaar te koop. Wie de console voor dit zachte prijsje op de kop wil tikken is dus aangewezen op internationale webshops. Let wel dat eventuele verzendkosten niet de prijs flink omhoog brengen, anders kun je de PS Classic alsnog beter in Nederland kopen.1 reactie

Niemand wil dat ding hebben ….
Enne console Mini versies is zo 2017

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).