PlayStation Classic nu te koop voor dumpprijzen

PlayStation Classic nu te koop voor dumpprijzen
Toch niet het succes waar Sony zo op gehoopt had.

Met de lancering van de PlayStation Classic kreeg de console een adviesprijs van 99 euro. Een prijs die voor velen te hoog was. Blijkbaar zegen Sony en retailers dit terug in de verkoopcijfers, want een prijsverlaging kwam ongekend snel.

Al na een maand doken er nieuwe exemplaren op met een bijna gehalveerde prijs. Opeens kon de retro console voor 55 of 60 euro gekocht worden. Een prijs die bij de meeste Nederlandse aanbieders nog steeds aangehouden wordt. Zo koop je een PlayStation Classic momenteel bij Bol.com voor 51 euro.

Internationaal zijn er echter nog veel grotere prijsstunts te vinden. Zo verkopen Best Buy en Amazon het apparaat voor 25 dollar. Dat is een daling van 75 procent op de adviesverkoopprijs. Een bizarre ontwikkeling. De PlayStation Classic is immers nog geen jaar te koop. Wie de console voor dit zachte prijsje op de kop wil tikken is dus aangewezen op internationale webshops. Let wel dat eventuele verzendkosten niet de prijs flink omhoog brengen, anders kun je de PS Classic alsnog beter in Nederland kopen.

[gv data=”YTYnNZRJscQ”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *