Polaroid kondigt een GoPro concurrent aan voor 75 euro

Polaroid kondigt een GoPro concurrent aan voor 75 euro
Ze hebben namelijk de Cube geïntroduceerd die in 1080p kan opnemen en nu via een aantal Amerikaanse webshops is te bestellen.

Met de Cube kan je eigenlijk dezelfde dingen als met een GoPro, maar dan voor een fractie van de prijs. Hij is nu al te bestellen in een aantal Amerikaanse webshops voor 100 dollar. Dat is omgerekend zo’n 75 euro. Via de webshop Photojojo kan je de Cube zelfs in Nederland laten afleveren.

De Cube wordt in de markt gezet door Polaroid als een echte action-camera. Hij is dan ook waterdicht en kan ook nog eens tegen een stootje. Dankzij een heleboel accessoires kan je de camera ook nog overal op bevestigen. De camera met een 124° groothoeklens kan naar keuze in 1080p of in 720p opnemen en je kan er foto’s mee maken.

De beelden en foto’s worden opgeslagen op een MicroSD kaart. Je kan er een kaart in kwijt van maximaal 32GB. Met de ingebouwde accu kan je ongeveer anderhalf uur filmen waarna je hem weer kan opladen met de meegeleverde micro-usb kabel. Bekijk de Cube in actie in onderstaande video.

[gv data=”ePO6OKYyOec”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *