Polarsteps: de ultieme app voor de reisblogger

polarsteps
Mensen die voor een langere tijd op reis zijn geweest weten vast dat het maken van een reisblog voor het thuisfront vaste kost is. Het nadeel hiervan is dat je de tijd ervoor moet vinden om deze bij te werken, terwijl dat niet altijd uitkomt. De Polarsteps-app lost dit probleem op.

Niet overal ter wereld is het immers vanzelfsprekend dat je een goede internetverbinding tot je beschikking hebt. En mocht dat er wel zijn, dan heb je het met je drukke reisschema wellicht geen tijd of zin om achter een computer te gaan zitten tikken.

Automatische updates
Met Polarsteps maak je dit karwei een stuk gemakkelijk, omdat vrienden en familieleden je kunnen volgen door middel van automatische berichten over waar je bent geweest en wat je hebt gezien. Iedere keer als je telefoon verbonden is met het internet, stuurt hij een update naar je blog, zodat er uiteindelijk een kaart van het land ontstaat waarop je met een rode lijn kunt zien waar je allemaal geweest bent.

Polarsteps-kaart

Mocht je ergens wat moois zien, dan kun je snel een foto of video met wat tekst uploaden, die automatisch bij die plaats op de kaart wordt weggezet. Zo ontstaat er na verloop van tijd een interactieve kaart, die heel weinig moeite kost om in elkaar te zetten.

Dit is overigens niet alleen leuk voor de thuisblijvers. Als je terugkomt krijg je een uitgebreid overzicht met de complete afstand die je afgelegd hebt, inclusief de tijd die je nodig had om van A naar B te komen.

Gratis download
De beoordelingen in de App Store liegen er bovendien niet om, dus als je van plan bent om een lange trip te maken, is dit het ultieme hulpje om het thuisfront op de hoogte te houden van jouw avonturen. Je kunt de iOS-app hier gratis downloaden.

Polarsteps-kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *