Politie in Dubai gebruikt brute hoverbike (video’s)

Auteur: , 8 Reacties
Hoverbike

Aan financiële middelen in Dubai geen gebrek, zo blijkt maar weer eens.

In Dubai staat de politie niet bepaald bekend om haar zuinigheid. Wellicht ben je al bekend met enkele video’s en foto’s van de financieel welvarende agenten die rijden in de meest zieke wagens. Naast het asfalt veilig maken gaat de politie zich nu ook met het luchtruim bezighouden.

De agenten van de oliestad zijn over een tijdje namelijk te spotten op hoverbikes. Het vervoersmiddel is afkomstig van het Russische Hoversurf, waar we eerder dit jaar al over berichtten. In onderstaande video’s zie je waar de hoverbike allemaal toe in staat is.

Op dit moment lijkt de Scorpion 3 op het eerste gezicht niet heel praktisch: er zit namelijk een begrenzer op, waardoor de hoverbike niet boven de 6 meter op kan stijgen. Daarnaast houdt de hoverbike het op een volle lading slechts een halfuur uit, mits je rustig aan doet.

De Scorpion 3 is op dit moment te zien op de techbeurs GITEX 2017 in Dubai. Verwacht trouwens niet dat je tijdens je kerstvakantie in Dubai al dit brute beest tegenkomt: waarschijnlijk komt het eerste operationele exemplaar in 2020 naar Dubai.8 reacties

Oppassen dat je beentjes niet in de propellers komen! Anders ben je net een wielrenner!
@banaan7: Het grote probleem met dit ding is inderdaad zo luidkeels aanwezig dat ik me afvraag of het op dit moment 1 april is in Dubai, of dat ze een mega overschot hebben aan politie helikopter piloten…
Wanneer wordt het afspelen van videos in de app nou eens verbeterd…
@svdv: laat ze dan de rest ook gelijk aanpakken xD
Ze zouden er wel een Star Wars Stormtrooper outfit bij aan mogen trekken.
Gelukkig is ISIS net verslagen.
Perfect apparaat voor massa executies zo te zien 🙄
Ik weet niet wat ze ermee willen gaan doen in Dubai, want als ik de video’s bekijk kun je met die snelheid van opstarten en vliegen in de tussentijd 3 banken beroven en nog even langs de McDrive voor een burgertje als crimineel.
Als boef wandel je hier gewoon van weg. En je hebt dan ook nog eens de tijd om een foto van die flik zn fail momentje te trekken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).