Politie spoort crimineel duo op via Spotify

Politie spoort crimineel duo op via Spotify
Als je de politie te snel af wilt zijn door van de aardbodem te verdwijnen, vergeet dan niet je Spotify-abonnement te schrappen. Voor je het weet loop je namelijk tegen de lamp.

Brittany Nunn en haar man Peter Barr ontvluchtten Wellington in Colorado nadat ze de voogdij over de twee kinderen van Nunn kwijtraakten. Nunn en haar man hadden daar namelijk lak aan en doken zeven maanden onder met de twee zusjes van vier en zes jaar oud. De vaders van de kinderen huurden zelfs privédetectives in om ze op te sporen, maar uiteindelijk bleek de oplossing in de vermissingszaak eenvoudiger dan gedacht.

Nunn en Barr maakten namelijk nog altijd gebruik van Spotify. De streamingdienst werd dan ook verzocht documenten over Nunn vrij te geven, zodat aan de hand van haar IP achterhaald kon worden waar zij zich op dat moment bevond. Uiteindelijk werd de link gelegd met een adres in Mexico, waar de familie daadwerkelijk gevonden werd. De zusjes zijn inmiddels terug bij hun vaders, maar Nunn en Barr zullen voorlopig niet op vrije voeten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *