Pop-Out Outlet: Stopcontact zonder lelijke gaten

Geschokt stopcontact is geschokt
Soms zie je iets en denk je bij jezelf; waarom zijn ze hier niet eerder op gekomen?

Je kan je huis nog zo stijlvol en modieus inrichten, maar stopcontacten zullen altijd en overal hetzelfde zijn. De lelijke gaten met wat clips die eruit steken zitten in elke muur. Wij kunnen niet zonder stopcontacten, want geen stroom betekent geen gadgets en laten we eerlijk, als je dit blog leest dan hou je wel van je hebbedingetjes.

Legrand is een Amerikaans bedrijf die allerlei interieurzaken en schakelmateriaal maakt. Voor iets minder dan 50 dollar heb je daar de adorne Pop-Out Outlet, een stopcontact wat je simpelweg in de muur duwt als je ‘m niet nodig hebt, en met een druk op de zijkant plopt deze uit de muur en accepteert 3 stekkers.

Vooralsnog is dit ding alleen te krijgen met Amerikaanse stekkers. Wij kunnen niet wachten totdat dit ook in Europa leverbaar wordt met onze Euro-plugs als gat. Sowieso win je 1 stekker ten opzichte van een standaard wandcontactdoos, en deze is inklapbaar. Als het dan allemaal ook nog voor een net prijsje kan zijn wij helemaal fan.

[gv data=”mgYMbkNii7Y”][/gv]

4 reacties

  1. De meeste stopcontacten zijn er om constant gebruikt te worden, behalve een stofzuiger en telefoon lader, dus leuk bedacht maargoed.

    En na hoevaak drukken (vanaf boven of zijkant) wordt de constructie gammel? Bij een normaal stopcontact kun je kracht zetten omdat je toch richting de muur drukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *