‘Popcorn Time komt naar iPhones zonder jailbreak’

Popcorn time downloaden
Er schijnt een oplossing te komen waardoor ook iPhone-bezitter zonder jailbreak van Popcorn Time kunnen genieten.

De illegale peer-to-peerdienst Popcorn Time op Android-toestellen gebruiken is een fluitje van een cent. De meest gebruikte versie van Popcorn Time, die van popcorn-time.se, heeft HIER een los .apk-bestandje staan dat iedereen zonder al te veel moeite op zijn of haar Android-toestel kan installeren. Voor iPhone-gebruikers is de PopcornTime-app een stuk omslachtiger te benaderen. De illegale film- en seriedienst is namelijk niet toegestaan in de App Store, en buitenom installeren gaat niet, tenzij je je iDevice hebt gejailbreakt.

Het aantal iPhones en iPads dat gejailbreakt is is procentueel erg laag, waardoor de app weinig gebruikt wordt op de toestellen van Apple. Daar komt echter verandering in, want Popcorn-Time.se zegt aan een versie te werken die gewoon via de App Store te downloaden is. Hoe deze versie eruit komt te zien is nog onduidelijk, maar aan iPhoned laten de ontwikkelaars weten dat ze hard werken aan een oplossing voor niet-gejailbreakte apparaten.

Het is nog niet bekend wanneer de app beschikbaar komt en of het over dezelfde functionaliteiten als de Adnroid-versie beschikt. Meer weten over Popcorn Time? Lees onze achtergrond over de illegale doch extreem populaire Netflix-concurrent hier.

2 reacties

  1. Sinds kort kan je Popcorn Time ook op iOS installeren zonder Jailbreak: creativecircle.be/hoe-popcorn-time-op-ipad-installeren-zonder-jailbreak/

    Met de laatste update zijn er inderdaad verschillende zaken aangepast aan oa de werking van ondertitels en compatibiliteit met Chromecast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *