Prachtige fles is eigenlijk een draadloze lader

Gloo
Dat had je vast niet gedacht bij het zien van de fles.

Draadloze laders kunnen best aantrekkelijk zijn. Bijvoorbeeld als de technologie is verwerkt in een bestaand product. Denk aan een bureau en dit geval een freakin’ vaas! Vergeet de lelijke matjes, want deze fles is zeker geen lelijke vorm van decoratie voor in je huis.

De fles is het werk van Deconnect. Het bedrijf probeert de Gloo, zoals de fles heet, van de grond te krijgen middels een crowdfundingactie. Volgens Deconnect is Gloo de eerste fles ter wereld die functioneert als een draadloze lader voor je mobiele apparaten.

Gloo kan vier apparaten opladen. Twee draadloos via Qi en twee bedraad via een USB-aansluiting. Het laden werkt zoals de iPhone op de foto. Je moet de smartphone tegen de vaas positioneren om het laadproces in gang te zetten. Het is wat omslachtig, want het ziet er ietwat vreemd uit en zodra je een notificatie krijgt valt de iPhone mogelijk om door de trilling. Zeker als je geen hoesje gebruikt.

Deconnect hoopt via Kickstarter ongeveer 42.000 euro op te halen. Dat doel is nog niet in zicht, want er is pas 18.000 euro opgehaald. Het project heeft nog ruim een maand te gaan, dus de makers hebben nog even de tijd om enthousiastelingen te vinden.

[gv data=”J3lcIyTNZls”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *