Prijs Samsung Galaxy S6 ligt lager dan zijn voorganger

Render van de S6
Maar de instapversie wordt duurder.

De Samsung Galaxy S6, die op 1 maart op het MWC in Barcelona wordt onthuld, schijnt iets goedkoper in de markt gezet te worden dan zijn voorganger. Dat meldt AndroidPit, die het in het verleden vaker bij het juiste eind heeft gehad met Android-scoopjes.

Maar omdat de Galaxy S6 geen 16 GB-versie meer krijgt, wordt het instapmodel de 32 GB-versie, en daardoor beginnen de prijzen straks bij 749 euro. De 32 GB-versie van de S5 was iets duurder: 799 euro. De 64 GB-versie zou 849 euro moeten gaan kosten, en voor de 128 GB-variant betaal je 949 euro.

Verder meldt ook AndroidPit dat de S6 er in een Edge-uitvoering komt, met een schuin aflopend scherm aan de zijkant. Reken voor dat model op een meerprijs van 100 euro. Vodafone Nederland liet in de paginabron van een S6-pagina de naam S6 Edge eveneens al vallen.

Meer weten over de S6? HIER hebben we alle geruchten over de Galaxy S6 (en Edge) op een rij gezet.

3 reacties

    • @Jantje_555: Maar pas op voor slecht uitgewerkte ontwerpen met buggy android versies. Er zijn genoeg goedkope chinese toestellen waar android allemaal problemen heeft omdat het ontwerp gewoon brak is.
      Ik kijk uit naar de nieuwe Asus zenfone 2, quadcore, full HD, 4gb ram en 4G dual sim. En dat vind ik nog de belangrijkste feature. Niet meer met mn werk en prive toestel rondzeulen, gewoon alles in 1 en niet inleveren op specs. Oh en voor een stuk schappelijkere prijs dan een s6 of iphone 6.

      • @MrSkyline: Er zijn ook zat westerse toestellen waarbij de afwerking te wensen over laat (tot aan de G2 was LG een uitstekend voorbeeld), dus dat argument gaat niet op. Als je je gewoon goed oriënteert kun je makkelijk een Chinaphone kopen die zijn westerse concurrenten de loef afsteekt voor de helft (van de helft) van het geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *