Prijzen iPhone 5s & 5c bij T-Mobile bekend

iPhone verkrijgbaar bij T-Mobile
Een week voordat de iPhone 5c en iPhone 5s leverbaar worden in Nederland zijn de abonnementsprijzen bij T-Mobile al op straat beland.

Prijzen voor een iPhone 5s beginnen bij 229,95 euro en de iPhone 5c heb je al vanaf 139,95. Deze prijzen zijn in combinatie met een 2-jarig Stel Samen abonnement met 500 min en 5000 MB waar je 59 euro per maand voor moet betalen. Bestaande klanten van T-Mobile krijgen uiteraard wel extra voordeel. Denk aan korting op de abonnementskosten en ze betalen tot 50 euro minder voor de iPhone.

De genoemde prijzen zijn voor de iPhone’s met 16GB opslagcapaciteit, als je meer wil, dan moet je ook meer betalen. Voor de 32GB versie moet 100 euro extra betaald worden en voor de 64GB uitvoering zelfs 200 euro extra. Hoeveel je in totaal kwijt bent als je twee jaar met een iPhone wil bellen is ook uitgerekend door Telecomvergelijker:

Indien T-Mobile de netwerkacties niet wijzigt, betaalt een nieuwe klant in twee jaar tijd 1247,95 euro voor een iPhone 5C 16GB, uitgaande van een bundel van 1000 MB data en 150 belminuten. De totaalprijs voor een iPhone 5S 16 GB komt op 1347,95 euro bij ditzelfde abonnement.

In onderstaande tabellen zijn alle prijzen te vinden van de iPhone 5c en 5s bij T-Mobile. Zowel voor bestaande als nieuwe klanten en abonnementen met een looptijd van 1 jaar en 2 jaar.

iPhone abonnementen T-Mobile

iPhone abonnementen T-Mobile

10 reacties

  1. ‘Bestaande klanten van T-Mobile krijgen uiteraard wel extra voordeel.’

    Kunnen ze bij vodafone nog wat van leren. Daar betaal(de?) je bij verlenging meer voor het toestel, maar betaald geen aansluitkosten (is toch ook niet meer van deze tijd).

  2. Je ben toch een verrekte als je vandaag de dag nog een toestel icm Abbo neemt
    Lekker dik betalen elke maand en die Ali b maar rijk worden van jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *