Productie iPhone 6 begint in tweede kwartaal 2014

Productie iPhone 6 begint in tweede kwartaal 2014
De renderings en speculaties van Apple’s nieuwe vlaggenschip blijven nog steeds binnenstromen, bij Apple zijn ze het allang eens over de vormgeving.

Volgens een Chinese krant is Apple al begonnen met het ronselen en trainen van arbeiders om de nieuwe iPhones in elkaar te knutselen. Fabrikant Pegatron start het productieproces in een nieuwe fabriek in China.

De start van de productiedatum werd al rond het tweede kwartaal van dit jaar verwacht. De jaarlijkse presentatie van de nieuwe iPhone vindt namelijk steeds in het najaar plaats.

Zal de iPhone 6 met een gebogen scherm uitkomen? Krijgen we een doorlopend beeldscherm tot aan de zijkanten? Of komt de iPhone 6 in Air-vorm ter wereld? De tijd zal het leren.

2 reacties

  1. De vraag bij uitstek is ‘ in hoeverre er nog een nieuwe technologische ontwikkeling kan doorgevoerd worden – 3D analogie & digitalisatie en holografie – , want verder dan ontwikkelingen in het universum kan je niet gaan, om nog maar te zwijgen over mirakels, die alleen door de schepper kunnen gebeuren.

    Zelf ben’k een voorstander van nieuwe ontwikkelingen, zolang ze logisch zijn. Echter, spijtig genoeg is alles geldgebonden, en zal de zakenwereld uiteindelijk zichzelf vernietigen, om na de vernietiging terug vanaf 0 te beginnen, hetgeen vermoedelijk wel het voordeel heeft om mogelijk sterker te worden, net zoals het universum, een cyclus infeite, maar niet gehard kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *