‘Productie iPhone 6S van start, release op 25 september’

'Productie iPhone 6S van start, release op 25 september'
Mocht je van plan zijn om over een paar maanden een nieuwe iPhone aan te schaffen, dan vind je het vast fijn om te horen dat de smartphone nu al in productie is gegaan.

Apple presenteert zijn nieuwe iPhone doorgaans in augustus of september, dus de productie begint al vroeg. Naar verwachting gaat de iPhone 6S nog beter scoren dan de iPhone 6, dus in dat opzicht is het niet zo gek dat de toestellen nu al van de band rollen. Alleen op die manier is het namelijk mogelijk om straks voldoende iPhones op voorraad te hebben.

We weten natuurlijk nog niet hoe de iPhone 6S eruit gaat zien, maar volgens Bloomberg wordt het toestel in ieder geval voorzien van Force Touch. Die techniek stopte Apple al in de Apple Watch en de nieuwe Macbooks, dus het lijkt logisch dat ook de iPhone Force Touch krijgt. Deze techniek maakt het mogelijk om te meten hoe hard je op het scherm drukt, zodat je nieuwe functies kunt toevoegen.

De pre-orders van de iPhone 6s zouden van start gaan op 18 september, terwijl 25 september genoemd wordt als datum voor de start van de verkoop.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *