Project Cars verus het echte leven: zie jij het verschil?

Project-Cars-vs-Real-Life
Wij moesten namelijk heel goed kijken.

In onderstaande video racet een McLaren P1 over het Lagune Seca circuit in Californië, zowel in het echt als in de langverwachte racegame Project Cars. Het doel van de video is uiteraard om te laten zien hoe realistisch de game is vergeleken met het echte racen, en daarom is het belangrijk om erbij te vermelden dat de bewegingen van de bestuurder in de game minder ‘schokkerig’ zijn omdat het hier om een replay zou gaan.

Wachten tot mei
Wat de graphics betreft zit het zo te zien dus wel goed met Project Cars, onlangs kwamen ze ook nog positief in het nieuws met de mededeling dat ze iedere maand gratis auto’s toe zullen voegen. Het is dus wachten tot mei, wanneer de game verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Tot die tijd kun je je verwonderen over de realistische graphics in onderstaande video.

[gv data=”CaOYPd8nN6Y”][/gv]

6 reacties

    • @seninha: Vond ik ook al opvallen, maar zoals ik ook in de tekst zeg gaat het hier blijkbaar om een replay, waarin de bewegingen minder schokkerig zijn dan als je zelf de auto bestuurt.

      • @Lars: Ik las het al dat het een replay was, maar alsnog moet je tegensturen kunnen zien. En dat gebeurt dus helemaal niet. Men draait in en dat is het.

        Moet je proberen in iRacing of Assetto Corsa. Gaat je niet lukken. Helemaal niet in Laguna Seca

  1. Ze hebben de actieve spoiler nog steeds niet dynamisch gemaakt in het spel. Het is maar te hopen dat ze dit hebben geüpdate voordat het in de winkels gaat liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *