Quicket: check wie naast je zit in het vliegtuig

Auteur: , Geen reacties
Quicket-App

Het is altijd maar de vraag wie er naast je zit in een vliegtuig, maar dankzij Quicket kom je daar al achter voordat je aan boord stapt.

Een leuke buurman of buurvrouw kan een langdurige vlucht een stuk aangenamer maken. Quicket is geen sluwe app die signalen onderschept om de identiteit te bepalen van de mensen aan boord, iedereen die in de app staat moet eerst toestemming geven om hun Facebookgegevens te delen. Het enige wat je hoeft te doen is inchecken via de app. Minder anoniem reizen is hierdoor dus ineens een stuk gemakkelijker geworden, misschien wordt daten in het vliegtuig hierdoor wel een hype.

Tickets kopen
Vanuit de app is het ook mogelijk om gemakkelijk tickets te kopen. Via locatiegegevens wordt het dichtstbijzijnde vliegveld opgezocht, waarna je in kunt vullen welke vlucht je wilt. Ook zijn er kaarten voor meer dan 100 vliegvelden aanwezig, zodat je niet hoeft te verdwalen tijdens een korte overstap.

Onderstaande video legt de functies van Quicket overzichtelijk uit. De app is hier te downloaden voor iOS en hier voor Android. Als je in de toekomst ineens veel ruimte hebt in het vliegtuig (of juist niet!), dan weet je waar het aan ligt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).