Ramp: filmbeelden Avengers: Endgame uitgelekt!

Beelden Avengers: Endgame uitgelekt!
Een ramp voor Disney.

Nog even en dan is Avengers: Endgame eindelijk in de bioscoop te zien. Een titel waar menig fan al een tijdje naar uitkijkt. De eerste tickets gingen in de Verenigde Staten voor bizarre bedragen weg. De filmbeelden zijn dus bijna letterlijk goud waard.

Hoe erg is het dan voor Disney dat de film gedeeltelijk is gelekt op het internet. Het gaat hier niet om random scènes, maar delen van het plot die het verhaal en gevolgen naar buiten brengen. Op sociale media en Reddit duiken de beelden geregeld op, in videovorm maar ook in GIFjes, screenshots en tekst.

Het is ook niet leuk voor de fans die zo geconfronteerd kunnen worden met vervelende spoilers op het internet. De beelden zijn mogelijk uitgelekt naar aanleiding van screenings. Disney heeft bijvoorbeeld in de VS aan pers 10 minuten van de film laten zien en in Zuid-Korea 20 minuten. Ondanks het feit dat er geheimhoudingsverklaringen worden getekend komt het geregeld voor dat er toch materiaal lekt. Wie echt niets te weten wil komen moet de film zo snel mogelijk in de bioscoop gaan kijken om het per ongeluk tegenkomen van spoilers te voorkomen. (via CNBC)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *