Rampage: beestachtige blockbuster met The Rock (video)

Auteur: , Geen reacties
Rampage trailer

Naast Dwayne Johnson is ook ons favoriete personage van The Walking Dead aanwezig.

Het gigantische stuk spiermassa Dwayne ‘The Rock’ Johnson speelt weer eens de hoofdrol in een nieuwe blockbuster. in Rampage, geregisseerd door Brad Peyton, speelt hij de afstandelijke primatoloog Davis Okoye. De enige met wie hij een hechte band heeft is de intelligente zilverrug gorilla George. Deze aap heeft hij van jongs af aan opgevoed.

Hoewel George van zichzelf nog vrij rustig is, verandert alles wanneer hij het slachtoffer wordt van een genetische proef. Hierdoor wordt de zilverrug angstaanjagend groot en kwaad. Alsof dat nog niet genoeg is, blijken er ook andere dieren betrokken bij dit schimmige experiment.

Terwijl de relatie met George verslechtert en de genetisch gemanipuleerde dieren dood en verderf zaaien, gaat Okoye de samenwerking aan met een uit de gratie geraakte geneticus (Naomie Harris) om een geneesmiddel te vinden. Naast het redden van de wereld wil Okoye ook zijn oude vertrouwde George weer terug.

Naast Dwayne Johnson en Naomie Harris is er ook een grote rol weggelegd voor Jeffrey Dean Morgan, beter bekend als Negan van The Walking Dead. Bekijk onderstaande trailer voor meer beelden en informatie over de rol van Jeffrey Dean Morgan. Rampage is vanaf 19 april te zien in de bioscoop.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).