Ray Super Remote: afstandsbediening voor de moderne tv

Ray-Universal-Remote
Na jaren van trouwe dienst is het volgens de makers van deze moderne universele afstandsbediening hoog tijd om het klassieke exemplaar voorgoed te vervangen.

Het eerste wat opvalt als we naar de Ray Super Remote kijken is het gebrek aan fysieke knoppen, en het grote touchscreen. In een tijd waarin diensten als Netflix een steeds grotere rol gaan spelen, moet een digitale afstandsbediening uitkomst bieden, simpelweg omdat je er een app op kunt zetten die speciaal voor een specifieke (streaming)dienst gemaakt is.

Overzichtelijk
Om de Ray zo universeel mogelijk te maken, kun je hem zowel via wifi, Bluetooth en infrarood verbinden met je televisie, maar ook DVRs, game consoles en streaming videospelers. Op het 4.8-inch touchscreen kunnen gebruikers gemakkelijk de juiste content opzoeken, en blijft het geheel overzichtelijk, in tegenstelling tot de klassieke afstandsbediening waarvan je niet eens zeker wist wat alle knoppen nu precies deden.

Ray-Remote

Een handig apparaat om je televisie mee te besturen dus, al zal het prijskaartje van 199 dollar veel potentiële klanten wel twee keer na laten denken. Vanaf vandaag kun je jouw eigen exemplaar pre-orderen via deze link.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *