Realtime verkeersinfo met de Flitsmeister Dekkingskaart

Dekkingskaart
Flitsmeister verzamelt sinds 2009 al verkeersinformatie, en om eens goed te laten zien wat dit oplevert, zie je met de nieuwe Flitsmeister Dekkingskaart in één oogopslag de huidige verkeerssituatie in Nederland.

De donkerblauwe kaart van Nederland laat verschillende soorten info zien. Zo geven de fluctuerende cijfers het aantal actieve Flitsmeistergebruikers aan in een bepaalde regio. Met rode bolletjes worden de actuele mobiele flitsers weergegeven. Oprichter John de Vries zegt trots te zijn op de bereikte resultaten van Flitsmeister, dat inmiddels al meer dan 600.000 unieke gebruikers per maand heeft:

“Met de dekkingskaart kunnen we gebruikers en andere geïnteresseerden laten zien hoe groot we inmiddels zijn. Voor gebruikers zorgt dit voor een stuk vertrouwen, omdat ze zien dat we overal in Nederland een grote dekking hebben.”

Als leuk extraatje is er links onderin de kaart een teller te vinden, die het totaal aantal gereden kilometers van de Flitsmeistergebruikers bijhoudt. Eerder dit jaar interviewden we de twee oprichters over het succes van hun applicatie.

Bekijk de Dekkingskaart via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *