Reclamevideo’s op Facebook kosten $2,5 mln per dag

Facebook reclamevideo
Nu de introductie van reclamevideo’s op Facebook steeds dichterbij komt, worden er ook steeds meer details bekend over deze nieuwe vorm van terreur.

Adverteerders zouden tussen de 1 en 2,5 miljoen dollar moeten betalen om een spotje een dag lang te laten zien op het netwerk van Mark Zuckerberg. De lengte van zo’n video zal 15 seconden zijn, wat *kuch* toevallig *kuch* net zo lang is als video’s die je op Instagram kunt plaatsen.

Adverteerders kunnen de doelgroep die de reclames te zien krijgt afbakenen op basis van leeftijd en geslacht maar verder niks. Normaal gesproken hebben adverteerders meer mogelijkheden, maar op deze manier blijft de doelgroep een stuk groter.

Mark Zuckerberg benadrukte ook nog maar eens dat mensen reclame op Facebook, volgens hem, helemaal niet vervelend vinden:

“One of the things I watch most closely is the quality of our ads and people’s sentiment around them. We haven’t measured a meaningful drop in satisfaction.”

Facebook schijnt er naar te streven dat mensen slechts één reclame per 20 statusupdates zien. Oftewel zo’n 5% van je newsfeed kan reclame zijn. (via: bloomberg.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *