Red Dead Redemption 2 brengt je een geweldig verhaal

Auteur: , Geen reacties
Red Dead Redemption 2 brengt je een geweldig verhaal

Een nieuwe trailer!

Rockstar Games heeft eerder bekendgemaakt dat de release van Red Dead Redemption 2 vertraging heeft opgelopen. Dat is helemaal niet erg, want in een nieuwe trailer laat de gamestudio zien dat we een meesterstuk mogen verwachten.

Zoals we Rockstar Games kennen (Red Dead Redemption, GTA-reeks) staat ons een episch verhaal te verwachten. Dit najaar moet de game verschijnen en om het geduld van gamers te belonen komt de maker met een derde trailer van de nieuwe western-game. De trailer beschrijft de game als een film, alleen moet je niet kijken, maar zal je daadwerkelijk zelf aan de slag moeten.

Het is de bedoeling dat Red Dead Redemption 2 in oktober verschijnt op de PlayStation 4 en Xbox One. Veel gamers zullen het jammer vinden dat de game twee keer werd uitgesteld, maar van een halve game wordt je ook niet vrolijk. Kijk bijvoorbeeld naar het gehaaste Assassins Creed: Unity, dat vol bugs en glitches zat bij release. De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken. Eerder vrijgegeven screenshots tref je in dit artikel.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).