RED geeft klanten gratis $1200 smartphone voor vertraging!

Auteur: , Geen reacties
Het beest naast wat inferieure kleintjes

Wachtende klanten krijgen wat?!

We kennen het allemaal: bedrijven die op geen enkele manier lijken mee te werken met hun klanten, maar toch geld voor een service, product of dienst vragen. De makers van de Hydrogen One, ’s werelds eerste holografische smartphone, horen niet in dat lijstje. Neen, in plaats daarvan hebben ze zojuist de felbegeerde ‘sympathiek-award’ gewonnen. Wat mij betreft, dan..

Afgelopen zomer werd bekend dat de release van het veelbelovende toestel uitgesteld werd omdat het volgens RED meer tijd kostte dan verwacht om de revolutionaire technologie op orde te krijgen. Het toestel zou daarom op 9 oktober uitkomen, maar dat gaat vanwege het ingewikkelde productieproces toch niet lukken. Althans, niet helemaal.

De gewone uitvoering is gewoon klaar om verscheept te worden maar het bedrijf laat in een blogpost weten dat de eerste lading van de premium Titanium-editie van $1600 dollar volledig gefaald is. Voor de duidelijkheid, onder motorkap zijn de twee uitvoeringen identiek, maar het materiaal van de behuizing is van titanium gemaakt in plaats van aluminium.

Klanten die de speciale versie ge-pre-ordered hebben kregen dan ook ongetwijfeld een van de meest toffe teleurstellingen van hun leven te verwerken. Nee, de Titanium-editie komt helaas niet op de beloofde datum uit, maar de gelukkige ongelukkigen krijgen wel een compensatie van $1200 dollar, namelijk de gewone uitvoering. En ja, die mogen ze gewoon houden wanneer de Titanium-editie dan alsnog naar ze verscheept wordt.

Ondertussen moeten de klanten nog een flinke week wachten voordat ze eindelijk het nog steeds mysterieuze toestel. Niemand buiten een paar gelukkige testers en werknemers van het bedrijf weten namelijk of de holografische functie goed werkt. Tegelijkertijd zijn er naast de Snapdragon 835 weinig dingen bekend over de daadwerkelijke specs. Nog een flinke week wachten, dan zullen we het weten! En de klanten die de Titanium-editie hebben besteld wachten vast graag nog ietsje langer.

Foto @MKBHD via YouTubeEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).