Redditor maakt reisbestendige Nintendo Switch

Als Nintendo het niet maakt, dan maak je het toch zelf?
Als Nintendo het niet maakt, dan maak je het toch zelf?

De Nintendo Switch is immens populair. De nieuwe console van Nintendo is nu al vaker verkocht dan de Nintendo Wii. Toch zitten er een aantal nadelen aan de console, zoals het feit dat het dockingsstation van de console niet heel erg reisvriendelijk is.

Als je je Nintendo Switch nu mee wil nemen op reis of naar iemand anders, dan moet je de hele console meenemen. Het originele dockingsstation is nogal groot voor wat erin zit.

Redditor imnotashinobi vond dat het tijd was voor een praktischer dockingsstation, dat je wel zomaar ergens mee naartoe kunt nemen.

Er werd een tweedelige behuizing geprint met een 3D-printer, wat kabeltjes getrokken en de Dockling was geboren! Het dockingsstation past precies om de inhoud van het originele dockingsstation heen en is hiermee dus een stuk kleiner.

Je hoeft je console niet eens in het station te zetten. Je plugt hem in via USB-C aan de ene kant. Aan de andere kant is er nog een USB-C port voor stroom en een HDMI poort om hem aan te sluiten aan een televisie.

Op het moment is het nog een experiment, maar de Redditor is van plan om de Docklings te gaan verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *