Regisseur District9 en Elysium werkt aan nieuwe Alien-film

Alienfilm-Blomkamp
De eerdere geruchten van regisseur Neill Blomkamp lijken te kloppen. Hij gaat aan de slag met een nieuwe Alien-film, en zijn concepttekeningen geven al een kijkje in de keuken.

Vorige maand postte Blomkamp al een hele rits concepttekeningen die hij ‘zomaar maakte’, om te laten zien hoe een Alien-film eruit zou zien als hij aan het roer zou staan.

Gek genoeg lijkt deze voorspelling van de regisseur nu werkelijkheid te worden, als we zijn Instagram-account mogen geloven tenminste. Daar zette hij een aantal uur geleden namelijk een tekening van een Alien met de tekst “Um… So I think it’s officially my next film. #alien”.

Ridley Scott als producer
Daarnaast meldt website The Variety dat Blomkamp een deal heeft gesloten met 20th Century Fox, en dat het zou gaan om een compleet nieuwe Alien-film. Geen vervolg op Prometheus dus. Ridley Scott zou de producer worden van de onaangekondigde Alien-film. Bekijk hieronder de concept-art die Blomkamp een tijdje terug maakte, om een voorstelling te krijgen van hoe de film eruit komt te zien.

Alien
Alien
Alien
Alien
Alien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *