Renders: nieuwe Motorola smartphone aapt iPhone X na

Motorola Moto X5 aapt iPhone X na
Bij een gebrek aan innovatie kun je nog altijd de concurrent kopiëren.

Motorola is een van de vele smartphonemerken waar we de laatste jaren niet meer zoveel van zien of horen. Het bedrijf kende veel imagoproblemen, want Lenovo wist niet hoe het merk in de markt gepositioneerd moest worden. Ook zijn de toptoestellen van Motorola de afgelopen jaren niet heel bijzonder te noemen.

De Motorola Moto X5 is dat wel, maar niet op de juiste manier. De Moto X5 kopieert namelijk vrijwel letterlijk de iPhone X inkeping, een van de meest beruchte designveranderingen die Apple heeft doorgevoerd afgelopen jaar. Onderstaande render laat zien wat de X5 in petto heeft.

Als je goed kijkt, zie je dat links van het scherm de wifi-status en het mobiele netwerk staan, en rechts de tijd en accustatus. In het midden is er plaats voor de speciale inkeping. Het is nog niet te zeggen wat de inkeping voor voordeel heeft, maar het lijkt erop dat Motorola twee frontcamera’s erin heeft gestopt.

De veel dunnere schermranden is dan weer wel iets waar vrijwel iedereen tevreden mee zal zijn. Ook de beeldverhouding van 18:9 zorgt voor meer scherm. Qua specificaties onder de motorkap van de X5 is het nog even afwachten geblazen. Of Lenovo blij is met al deze gelekte info, betwijfelen we zeer.

Motorola Moto X5 inkepingm

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *