Respawn legt de lat hoog voor Apex Legends seizoen 3

crypto-apex-legends-seizoen-3
Shooter verlegt koers richting Fortnite om spelers terug te halen.

Begin dit jaar was Apex Legends hard op weg om Fortnite in de vergetelheid te drukken. In de maanden daarna slaagde Apex Legends erin de hype eigenhandig om zeep te helpen door ruzie te maken met belangrijke influencers en de spelers teleur te stellen met verkeerde updates, fouten en ontwikkelingen die zij niet wilden.

Voor seizoen 3 lijkt Apex Legends een poging te doen om hun weggejaagde fanbase weer terug te krijgen. Zo heeft de vakpers, na het recente shooting event, de uitnodiging ontvangen om de introductie van seizoen 3 bij te wonen. Uitdrukkelijk roept zij deze media op haar beste spelers te sturen. IN de uitnodiging valt verder te lezen dat de journalisten het nieuwe seizoen mogen testen door te spelen tegen spelers met een hoge ranking. Dit duidt erop dat Apex Legends in het volgende seizoen de nadruk legt op het competitie-element. In ieder geval is het duidelijk dat Respawns de echte experts (die ook spelen) uitdaagt om hun oordeel te geven. Daarmee legt zij de lat hoog.

Seizoen 2 eindigt naar verwachting op 1 oktober en dat betekent dat seizoen drie aanstaande is. Overigens zat er bij de vorige release zo’n 14 dagen tussen einde seizoen 1 en begin seizoen 2. Wellicht zijn er weer enige dagen nodig om de seizoenen te wisselen.

In seizoen 3 kunnen we het nieuwe karakter ‘Crypto’ verwachten. Seizoen 2 heeft men aan het nieuwe karakter opgehangen en de verwachting is dat men dat nu weer doet. Het thema van seizoen 3, dat 3 maanden zal duren, zou dan ‘life hacking’ kunnen zijn.
Inmiddels zijn in een filmpje alle eigenschappen van Crypto al gelekt. Het filmpje kan je hier bekijken:

[gv data=”LcAkmb9hGTk”][/gv]

Naast Crypto, die overigens al in de trailer voor seizoen 2 was opgenomen, maar nooit te zien is geweest, kunnen we ook een nieuw wapen verwachten. Deze Çharge rifle’ is niet de enige uitbreiding. Er komt namelijk ook een outfit, geïnspireerd op Halloween, voor Gibraltar. Ook is er sprake van dat er rond Helloween een speciale skin-box komt met Helloween-skins.

Tot slot is bekend welk nieuw karakter na Crypto zal verschijen. Dit is Kuben Blisk, een freelance piloot die niet bang is. Het nieuwe seizoen zal als battle pass te koop zijn voor $ 9.95. Voor 2.800 APex munten kun je direct een versie kopen die de eerste 25 levels voor je opent.

Bron: Inverse.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *